top of page

Unë jam Dodona, jam mësuese e certifikuar e yogas RYT 200 nga Skyros Yoga Academy (Greqi) dhe jetoj në Prishtinë. Kjo faqe ka për qëllim krijimin e një hapësire ku unë mund të ndaj njohuritë dhe përvojën time si instruktore e Yogas me të gjithë ata që duan praktikojnë yoga. Përmes praktikës së yogas shpresoj të inkurajoj klientët që të mësojnë më shumë për veten, për trupin e tyre, si dhe ti tejkalojmë limitet që ja imponojmë vetes si në "mat" ashtu edhe në jetën e përditshme.

 

Yoga është diciplinë që përfshin teknika të frymëmarrjes, ushtrimeve fizike e meditimit.   Yoga rrit pozitivitetin vëmendjen dhe kujdesin për veten duke kontribuar në vetëzhvillim dhe mirëqenjen fizike, mentale dhe emocionale; njohjen e trupit tonë dhe vetes. 

 

.

Pse yoga?
 

Yoga do të thotë unifikim, harmoni mes trupit e mendjes. Përmes teknikave të frymëmarrjes, asana (pozitave te trupit) dhe meditimit yoga:

  • Forcon cdo pjesë të trupit

  • Ngrit fokusin dhe përqëndrimin

  • Rrit fleksibilitetin e trupit (dhe mendjes :))

  • Përmireson posturën

  • Ngrit nivelin e energjisë dhe përmirëson disponimin

  • Krijon stabilitet emocional

  • Sjell paqe të brendshme e qetësi.

A1D17DA4-EAAE-491E-A3E5-43AEC6B63CC6_1_201_a.jpeg

CONTACT US

Josip Rela, Prishtina

yogamedodonen@gmail.com

yogamedodonen

288F90C9-1806-4D9C-A9FA-D29D5418884E_1_201_a_edited_edited_edited.png

 Shërbimet - Services

bottom of page